Hoppa direkt till innehåll

Vi är Fjällkaffe

Fjällkaffe är ett företag som erbjuder en tjänst för klasser och föreningar som vill tjäna pengar till sina kassor. Vi har tagit fram tre olika blandningar av specialkaffe som är den högsta graden av kaffe, med de finaste arabicabönorna ger det kaffet en riktigt exklusiv smak. Då endast 36% av världens kaffe består av specialkaffe är vår produkt extra exklusiv och smaken kommer bekräfta exklusiviteten. Vi valde att gå på ett fjäll-tema för att förtydliga den svenska produkten vi vill sälja, med lokalrostade bönor i Västerås av hög kvalitét säkerställer vi att produkten är bra behandlad och vi minskar även transportkostnader.
Vi vill att vårt kaffe ska vara en upplevelse, därför har vi gjort tre blandningar som skiljer sig mycket från varandra. Kaffets karaktär sträcker sig allt ifrån de fruktiga smakerna till de kraftigare smakerna med toner av choklad och kakao. Blandningarna korrelerar med djuren vi valt för respektive smak för att man enklare ska kunna första kaffets karaktär. Björnen är stark, älgen är fruktig och fjällräven är mjuk.

Emil Bolognini Eklundh

Jag heter Emil och är Fjällkaffes VD. Jag är en positiv och glad person som älskar utmaningar. Utanför jobb tycker jag om jakt och friluftsliv, gärna med en kopp kaffe i handen. Mitt favoritkaffe är Björnen då jag älskar en lite starkare kaffesmak!

Kontaktinformation:

Mail: fjall.kontakt@gmail.com
Telefon: 070-233 03 86

Badi Khwies

Jag heter Badi Khwies och är företagets adminstratör samt ekonomiansvarig. Jag är en väldigt social och utåtriktad person. Utanför Fjällkaffe så jobbar jag som foto- och videograf. På min fritid så älskar jag att vara med kompisar och fota, jag är alltid fikasugen och tar gärna en god kopp kaffe! Min favoritblandning är Älgen då jag älskar det fruktigare partiet!

Kontaktinformation:

Mail: fjall.kontakt@gmail.com
Telefon: 070-091 82 23